четверг, 29 декабря 2011 г.

З наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!

Доброго вечора, друзі!

Рік 2011 майже добіг кінця і всі ми знову з головою поринули у традиційні передноворічні турботи. Однак, цього разу ці турботи відчуваються по-іншому, бо наступаючий 2012 рік має стати особливим. Якщо вірити календарю майя, цей рік може стати останнім, тож треба докласти всіх зусиль, аби встигнути реалізувати всі свої бажання, втілити в життя всі свої мрії, досягти всіх поставлених цілей…

image

До речі, майя мали один дуже цікавий звичай – останні п’ять днів кожного 52-річного циклу вони, чекаючи кінця світу, не виходили з оселі, знищуючи заздалегідь зроблені запаси їжи і питва. А потім, рано вранці шостого дня, всі виходили на дахи своїх будинків і зустрічали схід сонця. Сонце зійшло, отже кінець світу не настав й цього разу, тож це чудовий привід для того, щоб продовжити святкування! Чи не нагадує вам часом ця традиція наші новорічні святкування?Smile

Однак, все це лише дикунські забобониSmile, я сподіваюсь, що сонце знову зійде, до того ж, мені часто здається, що кінець світу вже давно настав, просто ми всі настільки заклопотані своїми справами, що його ніхто не помітив. Тож життя продовжується!

А якщо серйозно, то я хотів би привітати всіх вас, мої любі друзі, з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай всі ваші мрії і бажання збудуться, а задуми реалізуються; нехай всі ваші пригоди закінчуються щасливо, а всі клопоти будуть приємними. І взагалі, всього вам лише кращого – успіхів, вам, щастя, багатства, кохання і взаємності!Smile З Наступаючим Вас!

І дякую, що й цього року ви були зі мною, читали мої повідомлення, коментували їх, спілкувались зі мною в соціальних мережах… Дякую вам, друзі мої! Не залишайте мене й далі, а я вже постараюсь частіше радувати вас цікавими статтями!